Viva Colore kleur en stijladvies

 

PERSONAL SHOP EVENT

SPRING & SUMMER '24

 

Noteer alvast in je agenda...

 

Gezellig door de voorjaarsmode

struinen & shoppen kan weer:

WOE 27 TM VRIJ 29 MAART!

 

De kleurrijke trend in kleding

zet ook dit jaar door in de

voorjaars- en zomermode.

Ook dan weer heel veel mooie

kleuren die jou laten sprankelen

en shinen!

 

Nieuw dit Event:

truitjes ontworpen in eigen

beheer in veel verschillende

kleuren met diverse halslijnen:

recht, rond, boot, v-hals. 

Een geweldige aanwinst

op het Event!

 

Meld je alvast aan om zeker te

zijn van een plek; ik kijk uit

naar je komst,

 

Chantalle 

info@vivacolore.nl

06 11594365

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

artofimage

Wie ben ik?

 

 

Hallo, mijn naam is Chantalle Hensgens. Ik ben van bouwjaar '69, getrouwd met Jos en heb 2 ontzettend leuke kinderen & een maffe hond.

 

Beroepsmatig ben ik jaren werkzaam geweest als planoloog. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en sinds eind 2010 mag ik me ook imageconsultant noemen. De opleiding daarvoor volgde ik bij Art of Image.

Mijn wens om meer met mensen, kleur & schoonheid bezig te zijn, komt nu samen.

 

Sinds 2011 ben ik trotse eigenaar/ondernemer bij Viva Colore. Met oog voor detail adviseer ik je graag over de kleuren en kledingstijl waarin jij het beste tot je recht komt. 

 

Een paar jaar geleden heb ik mijn bedrijf een tijdje gecombineerd met stylistenwerk voor Eye Wish. Het briladvies van Viva Colore is daarmee nog uitgebreider en professioneler geworden. 

Het geven van workshops ervaar ik als een mooie afwisseling op het individuele advieswerk.

 

De afgelopen jaren heb ik regelmatig mijn expertise laten zien tijdens Kleur- & Stijlevents van diverse kledingzaken. Mannelijke en vrouwelijke klanten adviseren over hun mooiste outfits is prachtig om te doen!

 

Daarnaast kunnen mensen ook bij mij terecht voor een korte opleiding 'Kleur & Stijl' als ze dit voor hun eigen onderneming een waardevolle aanvulling vinden. Zo heb ik verschillende kapsalons geholpen hun haarkleuradvies verder te professionaliseren.

 

Bijzonder vind ik ook de connectie innerlijk-uiterlijk; wat mij betreft een onlosmakelijk geheel! Inlevingsvermogen, het vermogen om me kwetsbaar op te stellen en behoorlijk wat levenservaring zijn kwaliteiten die me bij het adviseren over kledingstijl en figuur goed van pas komen. Daarnaast ben ik een enthousiaste persoonlijkheid die jou graag helpt om uit je comfortzone te komen.

 

In coronatijd heb ik mij een aantal uren beschikbaar gesteld voor Saar aan Huis. Ouderen een paar leuke uurtjes in de week bezorgen is zó goed bevallen, dat ik dit tot op heden met veel liefde doe. En ook hier komt m'n achtergrond goed van pas, als ik samen met een cliënt op pad ga voor haar nieuwe bril of kleding.

 

Sinds een aantal jaren organiseer ik 2 x per jaar een Personal Shop Event bij mij thuis. Vaste - maar ook nieuwe - klanten zijn dan welkom om in een huiselijke setting prachtige outfits te passen & shoppen. Met veel aandacht adviseer ik de klant over haar mooiste kleuren & pasvorm. Naast een kledingcollectie die voor elk seizoens- en figuurtype meer dan voldoende te bieden heeft, worden ook geweldige tassen en sjaals verkocht. Een feestje om te doen; m'n eigen pop-up winkel aan huis!

 

En last but not least: als klant kun je ook ná jouw bezoek aan Viva Colore een beroep doen op mijn tijd, aandacht en service. Ik help je graag verder op weg.

 

Verwen jezelf - of een ander - met een bezoek aan Viva Colore. Graag tot ziens!

 

Kleurrijke groet,

 

 

Chantalle