Viva Colore kleur en stijladvies

 

HPSE was weer

een feestje!

 

Het zit er alweer op:

Het Personal Shop

Event Viva Colore...

 

Prachtige voorjaars- en

zomer mode 2024

mooie tassen en riemen,

sieraden & meer!

Weer heel veel dames

blij gemaakt.

Bedankt allemaal!!

 

Graag tot ziens op

het Personal Shop Event

najaar,

 

Chantalle 

info@vivacolore.nl

06 11594365

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

artofimage

Stijl advies

 

 

Een goede STYLING laat je stralen!

 

Lichaamsvormen
Het dragen van de juiste kleuren, stoffen, patronen en kleding die past bij jouw lichaamsvormen, dat is waar het om gaat bij styling. Jijzelf bent uitgangspunt, niet het modebeeld of de ideale maat. Er wordt gekeken naar je leefwijze en persoonlijke voorkeur. Je voelt je pas echt mooi in kleding die werkelijk bij jou past!

 

Accentueren en camoufleren

Tijdens het 'Personal Styling Moment' leer je jouw positieve punten te benadrukken en de delen van je lichaam waar je minder blij mee bent, te camoufleren. Dat kan op talloze manieren; door bekende maar ook door kleine dingen toe te passen of anders te doen, creëer je een prachtig figuur ongeacht je gewicht! Naast kleding, de juiste stofsoorten en printjes voor jou kijken we ook samen naar je mooiste kapsel en accessoires!

figuurstijlen

 

Persoonlijk stijlboek
Jouw wensen worden samen met het stijladvies in een persoonlijk stijlboek verwerkt. Hierin vind je ook waardevolle tips over garderobeplanning; met minder kledingstukken meer combinaties maken. Hoe mooi is dat?!

Het stijlboek wordt in een tweede afspraak uitgebreid toegelicht.

 

Stijlpas

Voor mannen is er de stijlpas. Hierin vind je diverse tips om altijd smaakvol en passend bij de gelegenheid gekleed te gaan.