Viva Colore kleur en stijladvies

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

artofimage

Wie ben ik?

 

 

Hallo, mijn naam is Chantalle Hensgens.

Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen in de puberleeftijd. Labradoodle Spikey maakt het gezin compleet.

  

Beroepsmatig ben ik jaren werkzaam geweest als beleidsmedewerker in de ruimtelijke ordening. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en sinds eind 2010 mag ik me ook imageconsultant noemen. De opleiding daarvoor volgde ik bij Art of Image.

 

Mijn wens om meer met mensen, kleur & schoonheid bezig te zijn, komt nu samen.

Sinds 2011 ben ik trotse eigenaar/ondernemer bij Viva Colore.

Met oog voor detail adviseer ik je graag over de kleuren en kledingstijl

waarin jij het beste tot je recht komt. 

 

Het geven van workshops ervaar ik als een mooie afwisseling op het individuele advieswerk.

 

Bij Limburgse S.Oliver en Belgische Mc Gregor filialen werd ik de afgelopen jaren regelmatig gevraagd te assisteren tijdens Kleur- & Stijlevents. Mannelijke en vrouwelijke klanten adviseren over hun mooiste outfits is prachtig om te doen; evenals het contact met het personeel in die filialen.

 

Daarnaast kunnen mensen ook bij mij terecht voor een korte opleiding 'Kleur & Stijl' als ze dit voor hun eigen onderneming een waardevolle aanvulling vinden. 

 

Bijzonder vind ik ook de connectie innerlijk-uiterlijk; wat mij betreft een onlosmakelijk geheel. Compassie en inlevingsvermogen zijn twee persoonlijke kernwaarden die me bij het adviseren tav kledingstijl en figuur goed van pas komen. 

 

En last but not least: als klant kun je ook ná jouw bezoek aan Viva Colore een beroep doen op mijn tijd, aandacht en service. Ik help je graag verder op weg.

 

Zie je graag bij Viva Colore!

 

Kleurrijke groet,

 

Chantalle